top of page
guakamoli_reggae_freedom_jamaica_festival_landscape_d5b1d825-8b61-4528-925f-a9118b8e51ce.p

Permaculture&Enviroment

Public·3 members

Soil Updates <3

גוואקמולי מדריך "סויל" אורגני לשירותכם.ן

קסם האדמה והידע הירוק עד הבית לכל חלקי הארץ ובהדרכות מקוונות   

מתאים במיוחד ל:

שתלנים ולקטים סקרנים   

גננים אורבניים וכפריים   

רכזי גינות קהילתיות וקבוצות מקומיות   

כל מי שרוצה תוכן מרתק, רלוונטי ומופלא שמחבר לטבע!

מגיע עד אליכם!

צוות מקצועי מצטרף לפי הצורך, עם אוצרות המיחזור האורגני וידע חיוני למאה ה-21.   

איך זה עובד?

פשוט כמו זרע שצומח באדמה טובה!   

רוצים הדרכה חינם תמורת עזרה בקידום הקהילה?

בכיף! לפרטים:  054-5204545

רוצים הדרכה וליווי מקצועיים או שירות עד הבית בכל חלקי הארץ?

מחירים קהילתיים נוחים ביותר!

לפרטים:  054-5204545

מי שלהוט ללמוד בעשייה וואלה לא בקטע של בואו להתנדב אלא בקטע של מאד קשה למצוא חבר'ה עם רצון ללמוד אז תמיד וולקאמ כאן - בקריית-ביאליק - "ביאליקלצ'ר" יש לנו גינה מופלאה וחצר, הגינה לנוי בעיקר, קצת תבלין, אני הכנתי לא מעט קומפוסט וביום יומיים הקרובים הזדמנות להצטרף לפיזור הסויל המוכן המשובח הבלאדי, איזה אושר זה, נעלה תיעודים לא לדאוג ..   

הפרויקט המקומי בעצם זה רק אני וכמה שכנים שמפרגנים בנימוס ועוד מעט אולי לא ממש מתעניינים בתחום הסויל והאדמה .. אך לי יש סבלנות וכן חלק מתעניינים וכיף גדול לאסוף שאריות בקלות וביעילות עם הידע הנכון ליצור סויל בלאדי משובח בקלי קלות לאורך זמן ..  כאן בחצר אצלנו בשיכון החביב, יש מקום גם להתנחל להתארח להתרענן בכייף ובשמחה פה אצלי בדירה בתיאום אם מתאים - ומלבד כך - שמחתי לגלות אתמול שיש הרבה הרבה יותר סויל מוכן מאשר תהיתי לעצמי שיצא .. בחצי המוכן.. וחצי נוסף פעיל גם הכמויות מתמלאות ואני מרחיב את מערך ייצור יצירת האדמה הפורייה המופלאה הזו.. וכמה כיף על הלב לתת לעצים להתחיל לחלק בנדיבות מעט מעט הרבה הרבה ואני רק קולט כמה בכל זאת מעט יש לי .. כי זה לא מספיק לתת המון המון עדיין לכל הצמחים .. אולי קצת לכולם זה מספיק וכבר זה מדהים 3> ואני מתרגש להיות חלק משרשראות הקלצ'ר עם יחסי גומלין אוהבים ומייטיבים איזה כיף ואושר והשראה רק להמשיך ולפתח ולהפיץ את הבשורה ולהתמקד בתחום בשביל בתור עיסוק מרכזי ביותר גם יותר ממוסיקה.

תודה ל Yair Golov ידידי ואחי היקר על כל העזרה כבר שנה וואו עם קונספטים מתקדמים דיגיטליים - העיצוב הנפלא הזה שעשינו ביחד ועל כל הטיפים והטריקים שלימדת אותי או סתם לימדת איך לנשום להירגע תוך כדי מולטי-טקסקינג גם ברשת גם בשטח וגם בחיים האישיים והחבריים - דרך ארוכה ביחד - וואלה ולשנינו עמודי אמן בליפז-פאם www.LifzFam.com 

(תודה גם לעוד מלא חברים וחברות בקהילה או סתם בקשר אמנותי - את יאיר תייגתי כי הוא כאן ספץ על העיצוב הפלייר החדש - וגם איתי על האתר המתעדכן מראשית הדרך לעובי הקורה - אולי היחיד בעצם - או סוג של - כי יש לפחות עוד שניים שאני זוכר בתור יזמים שותפים מלאים ברמה הרוחנית, בעצם שלוש.. כך או כך - קהילה "מבוזרת" של המאה-ה21 זה מבוזר- כלומר - כל אחד חופשי לנהל את ההעדפות שלו בעצמו וכולם מבינים את כולם שאולי נעלמים אחד לשני ממש לא בגלל "גוסטינג" חלילה. המון עניינים של תקשורת ושל הלב - הם עניינים מרכזיים בכל מצבים של דינמיקה חברתית כלשהיא - ובמאה ה21 חייבים לשים דגש הרבה יותר על רגישות וגיבוש בכל מה שרוצים לעשות - לבד? בואו.. כולם מנסים לעשות קסמים לבד.. ובקושי מצליחים לעשות כמה לידים פה ושם .. וכולנו ככה.. זו הסיבה שהבנתי שאני מתמקד גם בלפתח קונספט קהילתי אמיתי עממי - אני מקווה שהרעיון עם לשלב את האהבה הגדולה שלי למוסיקה ובידור וצחוקים והכל - בתור הזמנה נאותה למתכונת ללא-תשלום - אך עם שת"פ בארטר של הסכמה להשתתף אולי בתיעוד ומבלי לצפות למשהו אחר - ולהשתדל להיות בעד-רעיון הקידום כחלק ממפגש הקומפוסט - כמו חלק מהקהילה שמוכנים לשתף מעט תוכן מקורי ייחודי בעבור השירות החינמי - כמובן שזה לא חייב להיות כולל חשיפה - וכך או כך - מאד אשמח לסייע בחינם מרחוק או מקרוב פשוט עלויות ההגעה והזמן השוטף המתקתק תמיד לא פשוטות - אז כך או כך בואו נהיה בקשר מי שמעוניין ללמוד עוד ממני ואני כאן בשביל האדמה והסויל והקהילה וכולנו ועצמי גם להנות מאיזה ניגון טוב ומפגש חברתי מעשיר - גם בשטח לא רק ברשת - כי בסוף - אנחנו לא אוכלים לא לייקים ולא סבסקרייבים. ואנחנו לא שותים כסף - אנחנו שותים מים - כך שמי שמתקשה, קהילות שרוצות שאבוא גם ללא קונספט כלכלי - אם יש יותר משניים שרוצים ללמוד גם אבוא בטרמפים באהבה או נעשה הדרכה מקיפה בשיחת ווידאו - - 0545204545

כיף שיש קהילה וביחד - ממליץ מאד על יאיר מי שמחפש כל סיוע דיגיטלי בדגש על פנים גרפיים\קונספט אבסטרקט היכן שאני עולה לכם על העצבים עם כל עצה - ממליץ לפנות ליאיר שהוא בהחלט רואה דברים מנקודת מבט תמיד עם המון יותר נשימה ותירגול יוגי בלוז מתקדם - שאני וואלה - צריך לקחת דוגמא ממנו ולהרחיב בתירגוליי גם אצלי ותודה על העיצובים החדשים הטריים בטח זוכר זה יחסית טרי עוד יצא להיפגש, פשוט מתייג וממליץ כי באמת סוף סוף הגעתי להכין את הפלייר הזה לפירסום והמשך קידום -- עוד שלבי פיילוט - מקווה שנגיע ביחד ד"א עם יאיר אנחנו דואט מוסיקלי מהאגדות ללא מתחרים .. וכמה שנשמח שיצא לנגן זה בכלל הלוואי - אז רק תזמינו - ותזכרו - כל הקודם זוכה ואנחנו יכולים להיות רק במקום אחד בעת ובעונה אחת.

כפי שרשמתי יש אפשרות גם להפקות רציניות יותר וצוות מתקדם כולל אוצרות והקמות ליערות מאכל שלמים אם יש ביקוש - או חזון - או אפילו לצרכי תכנון - נשמח תמיד - ייעוץ חינם אצלי גם ללא עלות בכל תחום שאני בקיא בוא או שמעתי שמועה אשמח לשתף - לא יעוץ מקצועי - כן יעוץ מדעתי ונסיוני ראשוני בשמחה תמיד ללא-עלות\התחייבות\ציפיות בגדר שירות לציבור גם יש לנו ערוצי ווצאפ לקשקשת למעוניינים שלחו איזו הודעה לפרטים כי כבר אין לי כח להדביק עוד לינקים 3>

27 Views
  • lion
  • Discord
  • Telegram
  • X
  • Twitter
A.I.Art1

Welcome Thank You - under-construction - guakasocial@gmail.com
Not-Financial-Advice - this pages and Memecoins are for Fun and has no intrinsic value. 

Lion From Zion MemeCulture Family Israel

bottom of page